“Het komt regelmatig voor dat mensen een nieuw huis kopen of huren met een prachtige keuken, maar in een kleur die niet bij de klant in de smaak valt...”

 

Welkom bij Lizo Meubelspuiterij Opmeer

Op zoek naar een professionele afwerking van uw product, dan bent u bij Lizo Meubelspuiterij op het juiste adres.
 
  • Wij maken gebruik van de nieuwste laksystemen, welke gecertificeerd zijn en voldoen aan de huidige regelgeving op gebied van uitstoot en afvalstroom.
  • Wij kunnen elke houten ondergrond voorzien van transparante of dekkende kleur afwerking, geheel naar uw wens.
  • Wij beschikken over een kleurenmengsysteem zowel voor beitsen als kleurlakken en zijn daardoor in staat om de door u gewenste kleur in eigen beheer te ontwikkelen.
  • Wij werken met de modernste applicatie- en drogingstechnieken en kunnen daardoor op uw specificatie de juiste afwerking realiseren.
  • Wij zijn in staat om samen met Akzo onze beits- en lakleverancier u te garanderen, dat de gekozen lakafwerking voldoet aan de laatste stand der techniek.
 
Dit betekent, dat wij de zorg voor een juiste afwerking bij u uit handen nemen. U maakt een goed product en wij zorgen voor de perfecte finishing. Na problemen van een juiste kleur, alsmede de kwalitatief verantwoorde lakafwerking legt u in onze handen en wij verzekeren u een juiste invulling van uw wensen.
 
       
Retro jordans for sale, Cheap foamposites, Cheap foamposites, jordan retro 5, cheap jordans for sale, foamposites For Sale, jordan retro 12, jordan retro 11, Cheap jordans for sale, jordans for cheap, jordan retro 11 legend blue, retro 12 jordans, jordan retro 13, jordan retro 9, cheap soccer jerseys, Canada Goose sale, cheap jordans, cheap jordan 12